Remember me

Onze recente projecten

Veldman Architecten
Veldman Architecten

Nieuwe Kleverskerkseweg 15, 4338 PP Middelburg, Nederland

0118 233 333

5 out of 5 stars

5 out of 5 stars

Een hele goede ervaring met Veldman architecten. Vooral de persoonlijke benadering, het meedenken en verschillende voorstellen doen en toch luisteren naar de klant. Ook veel praktische tips gekregen die geleid hebben tot een resultaat van hoge...

5 out of 5 stars

Wij zijn prima en deskundig geholpen door Erwin van Veldman Architecten. Wij legden onze wensen op tafel en aan de hand daarvan heeft hij een mooi ontwerp gemaakt waar wij erg blij mee zijn. Erwin is goed bereikbaar en reageert tijdig op vragen.

5 out of 5 stars

Wij zijn erg tevreden hoe Erwin ons huis heeft ontworpen en getekend. Hij heeft onze wensen en de eisen van het bestemmingsplan goed kunnen combineren. Dit was niet eenvoudig omdat de wijk waarin we bouwen een bestaande wijk is uit de jaren '70. Ook...

5 out of 5 stars

Erwin is zeer deskundig en heeft altijd tips of aandachtspunten. Hij komt met goede ideeën en weet waar hij het over heeft. Hij is altijd bereikbaar als je vragen hebt.

5 out of 5 stars

Samen met architect Veldman zijn we een traject gestart voor een nieuw te bouwen woning. Goede gesprekken, heldere uitleg op al onze vragen en een ontwerp dat aansluit op onze wensen! Ook bij de gemeente verliep het verkrijgen van de...

Onze diensten

Doordachte ontwerpen

Van een kleine aanbouw tot een volledige (recreatie)woning, van bedrijfsgebouw tot stedenbouwkundig ontwerp staan wij tot uw beschikking. Innovatie en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Bekijk onze visie

Efficiënte uitwerking

Ons werk stopt niet bij een goedkeuring van de Welstandscommissie. Ook hierna zorgen wij ervoor dat het ontwerp volledig wordt uitgewerkt en uitgevoerd kan worden.

Bekijk onze werkwijze

Aanvullende diensten

Via onze intensieve samenwerking onder één dak met Bouwteam Proso leveren wij veel meer dan alleen een ontwerp. Ook voor andere bouwgerelateerde diensten staan wij voor u klaar!

Neem een kijkje op Proso.nl

Waarom voor ons kiezen?

Voordelen van veldman architecten

Wij zijn er voor u

Wij nemen in de ontwerpfase voldoende tijd om er zeker van te zijn dat uw wensen goed zijn vertaald naar een ontwerp. Wij passen het voorontwerp net zo lang aan tot u tevreden bent.

3D staat centraal

Wij werken uw ontwerp niet alleen in 2D uit, maar ook in 3D. Hierdoor krijgt u bij ons de mogelijkheid om vooraf al virtueel door uw gebouw te lopen.

Wij zijn innovatief

Innovatie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Wij hebben kennis van de nieuwste (energieneutrale) technieken en werken efficiënter met 3D software.

Wij zijn onderdeel van Bouwteam Proso

Met een uitgebreide samenwerking met een groep van bouw gerelateerde bedrijven staan we samen sterk. Niet alleen wisselen wij veelvuldig bouwkennis met elkaar uit, we helpen elkaar ook met complexe projecten.
 

Vooruitstevend architectenbureau

Veldman Architecten

Veldman Architecten is een innovatief architectenbureau uit Zeeland voor particulieren, bedrijven en overheid, dat gespecialiseerd is in het energieneutraal bouwen. Met onze verfijnde 3D werkwijze maken we met de nieuwste 3D technieken doordachte ontwerpen en kunnen we zeer efficiënt en doeltreffend werken. Heeft u bouwplannen? Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek.

Neem contact met ons op!

Veldman Architecten

Veldman Architecten

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@veldmanarchitecten.nl

0118-233333