Remember me
Projecten

Verbouw kantoorunits naar kenniscentrum, Breskens (Zeeland)

Onze visie

Voor een aantal tijdelijke kantoorunits op het voormalige veerterrein is Veldman Architecten gevraagd om te onderzoeken of deze units een nieuw leven ingeblazen kunnen worden. We hebben hierbij gekeken of we de gevels op een makkelijke manier een nieuw uiterlijk konden geven en deze gelijk verbeteren. Een belangrijk onderdeel van de make over was de entree, die in het nieuwe ontwerp een prominente plek en uitstraling heeft gekregen.

Details

Functie: Kantoor
Plaats: Breskens (Zeeland)
Opdrachtgever: Gebiedscoalitie Ferry Square

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Wilt u contact met ons, stuur dan a.u.b. een e-mail naar info@veldmanarchitecten.nl. Op maandag 5 september maart zijn wij weer open, en zullen indien nodig uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Vooruitstevend architectenbureau

Veldman Architecten

Veldman Architecten is een innovatief architectenbureau uit Zeeland voor particulieren, bedrijven en overheid, dat gespecialiseerd is in het energieneutraal bouwen. Met onze verfijnde 3D werkwijze maken we met de nieuwste 3D technieken doordachte ontwerpen en kunnen we zeer efficiënt en doeltreffend werken. Heeft u bouwplannen? Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek.

Neem contact met ons op!

Veldman Architecten

Veldman Architecten

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@veldmanarchitecten.nl

0118-233333 (t/m 2 september niet bereikbaar i.v.m. zomervakantie)