Remember me
Projecten

Energieneutrale woningen Proveniersstraat, Rotterdam (Zuid-Holland)

Onze visie

Voor een locatie net achter het Centraal Station, aan de Proveniersstraat in Rotterdam hebben we een ontwerp gemaakt van vier ruime grondgebonden woningen. Het gebouw kenmerkt zich door de inpassing in het straatbeeld door de overheersende architectuur door te zetten en hier een vleugje eigentijd door te mengen. Het gebouw is ontworpen in een innoverend bouwsysteem, waardoor de woningen energieneutraal worden.

Details

Functie: Woning
Plaats: Rotterdam (Zuid-Holland)
Opdrachtgever: De Rotterdamsche Vastgoed Maatschappij

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Wilt u contact met ons, stuur dan a.u.b. een e-mail naar info@veldmanarchitecten.nl. Op maandag 5 september maart zijn wij weer open, en zullen indien nodig uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Vooruitstevend architectenbureau

Veldman Architecten

Veldman Architecten is een innovatief architectenbureau uit Zeeland voor particulieren, bedrijven en overheid, dat gespecialiseerd is in het energieneutraal bouwen. Met onze verfijnde 3D werkwijze maken we met de nieuwste 3D technieken doordachte ontwerpen en kunnen we zeer efficiënt en doeltreffend werken. Heeft u bouwplannen? Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek.

Neem contact met ons op!

Veldman Architecten

Veldman Architecten

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@veldmanarchitecten.nl

0118-233333 (t/m 2 september niet bereikbaar i.v.m. zomervakantie)