Remember me
Projecten

't Karreveld - Energieneutrale woningen, Wissenkerke (Zeeland)

Onze visie

Het project 't Karreveld in Wissenkerke bestaat uit duurzame woningen. Voor dit project hebben we zes starterswoningen ontworpen die perfect in de visie van Natuurlijk Wissenkerke passen. De woningen zijn georiënteerd en ontworpen op de zon. Zo hebben de zonnepanelen de ideale ligging op het zuiden. Het achterdakvlak is op 36 graden ontworpen, zodat de zonnepanelen ook de ideale hellingshoek hebben. De achterzijde van de woning hebben veel glas en samen met een veranda wordt hiermee een prettig binnenklimaat gecreëerd waar in de winter de zon de woning binnen helpt verwarmen en in de zomer juist de zon weert.

Details

Functie: Woning
Plaats: Wissenkerke (Zeeland)
Opdrachtgever: Bouwbedrijf De Delta

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Wilt u contact met ons, stuur dan a.u.b. een e-mail naar info@veldmanarchitecten.nl. Op maandag 5 september maart zijn wij weer open, en zullen indien nodig uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Vooruitstevend architectenbureau

Veldman Architecten

Veldman Architecten is een innovatief architectenbureau uit Zeeland voor particulieren, bedrijven en overheid, dat gespecialiseerd is in het energieneutraal bouwen. Met onze verfijnde 3D werkwijze maken we met de nieuwste 3D technieken doordachte ontwerpen en kunnen we zeer efficiënt en doeltreffend werken. Heeft u bouwplannen? Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek.

Neem contact met ons op!

Veldman Architecten

Veldman Architecten

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@veldmanarchitecten.nl

0118-233333 (t/m 2 september niet bereikbaar i.v.m. zomervakantie)