Over Schaduwsimulator.nl

De meest complete schaduwstudies van de Benelux

Met onze jaren ervaring in 3D en innovatieve presentatietechnieken heeft Veldman Architecten de dienst Schaduwsimulator.nl opgezet. Schaduwsimulator.nl maakt interactieve schaduwstudies, voor kleine nieuwbouwprojecten tot grote stedenbouwkundige projecten. Schaduwsimulator.nl maakt deze voor uiteenlopende doelgroepen zoals particulieren en architecten- of ingenieursbureaus. Maar ook overheidsinstanties zoals gemeenten maken dankbaar gebruik van deze interactieve schaduwsimulator.

 

Realtime schaduwval bekijken en beoordelen

 

Wij helpen mee uw project van de grond te krijgen

In de meeste gevallen zal er een situatie zijn waarbij er in de toekomst iets gaat veranderen. Op basis van zo veel mogelijk beschikbare data worden nieuwe en bestaande situatie nagetekend in 3D en wordt deze in onze innoverende software geplaatst en online gedeeld. Zo nodig kan er ook iemand komen inmeten met een digitale meter, of zelf een 3D scanner. Soms is juridisch advies nodig, of wilt men graag het project door een architect of stedenbouwkundige laten uitwerken. Het leuke is dat wij dit met Veldman Architecten allemaal kunnen aanbieden. Met ons team en onze ruimte bouwkundige achtergrond hebben we veel kennis van zaken en durven we met overtuiging te stellen dat Schaduwsimulator dé expert is op het gebied van schaduw- of bezonningsstudies.

De innovatieve schaduwstudies

 

Innovatieve mogelijkheden

Wanneer er gebouwd wordt, komt het vaak voor de er meer schaduw in bijvoorbeeld een tuin komt. Om een toekomstige situatie inzichtelijk te maken bestaan er schaduw- of zonnestudies. Dit zijn een serie aan afbeeldingen van een bestaande en nieuwe situatie die je vervolgens moet vergelijken met elkaar. Schaduwsimulator.nl heeft een interactieve online tool ontwikkeld waar direct inzichtelijk wordt waar en hoeveel schaduw afkomstig is van de nieuwe situatie door deze een andere kleur te geven. Het mooie daarnaast is dat je niet gebonden zit aan een handje vol momenten in het jaar, maar dat elk moment in het jaar inzichtelijk wordt gemaakt.

Schaduwsimulator.nl tekent een bestaande en toekomstige situatie uit in 3D, plaatst deze samen in de schaduwsimulator, waarna je online en volledig interactief er in 3D doorheen kan lopen. Met onze innovatieve functies hebben we zelfs de mogelijkheid om geplande bouwwerken realtime aan te passen of varianten realtime te wisselen om hiervan direct de gevolgen te zien. Voor elke situatie hebben we wel een passen oplossing bedacht. Wilt u meer weten? Neem dan eens een kijkje op www.schaduwsimulator.nl of neem contact met ons op.


Veldman Architecten

Veldman Architecten B.V.

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@veldmanarchitecten.nl

0118-233333

Copyright © Veldman Architecten B.V. Alle rechten voorbehouden.